În România prin:
TURISM
TURISM

CĂLĂTORII IN STIL AMERICAN EXPRESS®

Membrii American Express fac parte dintr-un club select, iar privilegiile sunt pe masură. Acest lucru poate fi ușor descoperit atunci cand vine vorba de călătorii. Cele mai bune condiții de transport sau cazare sunt oferite cu reduceri speciale și fiecare ofertă trezește dorința de vacanță. Pentru toți membrii American Express vacanța incepe din momentul rezervării!

New Concept Travel - Bucuria de a calatori!

Prin partenerul nostru dedicat New Concept Travel, am negociat pentru dumneavoastra oferte speciale pentru servicii de ticketing, cazare si rent a car. Oriunde calatoriti, in tara sau peste hotare, American Express® este alaturi de dumneavoastra.
Detinatorii de carduri American Express® se pot bucura de avantajele unor oferte exclusiv accesibile prin New Concept Travel, printre care:

  • GRATUITATI - O ZI DE INCHIRIERE DE MASINA pentru servicii de rent a car in strainatate (minim 4 zile de inchiriere platite - 1 zi gratuita), in cadrul programului special Fly - Drive
  • REDUCERI DE TARIFE - la hotelurile Best Western din Romania prin Progrmalul SELECTS
  • VOUCHERE DE 50 EURO pentru detinatorii de carduri Gold - pentru servicii de peste 1000 Euro

Pentru detalii si rezervari va invitam sa luati legatura cu partenerul nostru: New Concept Travel, (021)231.70.71, Linie dedicata Gold: (021)231.47.14, Str. Ghe. Bulugea, nr. 4, Bucuresti, Romania www.newconcepttravel.com

BENEFICIILE SERVICIULUI AMERICAN EXPRESS® TRAVEL

Profesioniștii echipei American Express® Travel vă oferă un intreg univers de servicii incluzând rezervarea de bilete de avion, cazare, schimb valutar și închirieri de autoturisme la prețuri special negociate.

American Express® Vacations: o gama varianta de propuneri pentru vacanță. Programul American Express® Vacations vă pune la dispoziție peste 250 din cele mai renumite și luxoase hoteluri de 4 si 5 stele in locații exotice din toată lumea la prețuri de invidiat. Ca posesor al cardului American Express® veți beneficia de bonusuri ce includ mese din partea casei, camere speciale, check-out flexibil, cadouri de bun venit, servicii relaxante de SPA direct in camera de hotel.

Preferred Extras Hotels: un program hotelier pentru exigențele dumneavoastră Cu mai mult de 15 000 de hoteluri in 140 de tari, Programul World Select Hotels vă dă ocazia să economisiți pâna la 60% din tarifele hoteliere standard. Indiferent dacă preferați o locație centrală sau mai pitoreasca, un turneu de golf sau o conferință, vă putem pune la dispoziție hotelul potrivit pentru fiecare ocazie sau buget. Lanțuri hoteliere faimoase in toată lumea ca Hilton, Intercontinental, Melia, Radisson, Le Meridien, Holiday Inn, Summit sau Sofitel fac parte din programul nostru. Detalii si rezervări: New Concept Travel (021)-231.70.71

SERVICII DEDICATE ORIUNDE IN LUME

Oriunde călătoriți, American Express® vă este alături. Birourile noastre vă furnizează toate informațiile de care aveți nevoie, in orice moment.

Oricând veți călători in afara Romaniei, American Express® Travel vă poate pune la dispoziție asistența medicală si legală 24h din 24h.
De câte ori plătiți pentru călătorii cu cardul American Express® vă veți simți in siguranță oriunde in lume cu polița de asigurare pentru călătorii oferită gratuit dumneavoastră și familiei dumneavoastră.

TRATAMENT SPECIAL PENTRU DEȚINĂTORII DE CARDURI GOLD

Gold Travel: un centru de călătorii destinat exclusiv membrilor

American Express Gold: este simplu, sunați la (021) 231 47 14. O linie dedicată vă stă la dispoziție pentru organizarea călătoriilor si vacanțelor dumneavoastră (rezervare camere hotel, bilet avion, inchiriere de autoturisme etc). In plus beneficiați de reduceri si privilegii adiționale la o gama largă de servicii de calatorie, precum si de un pachet de asigurare extins.


Vizualizare Entităţi Corporative si Informaţii Importante, Principii si Reguli pentru Web Site, Mărci Inregistrate si Declaraţii de Confidenţialitate.
Drepturi de autor 1995-2005 American Express Company. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii prezentului site sunt de acord să se supuna termenelor si condiţiilor site-ului American Express.