În România prin:
Regulament

Site-ul Normele si Regulamentele

Bancpost site Regulament

Bancpost cere ca toti vizitatorii site-ul nostru ( uri ) de pe World Wide Web care mentioneaza American Express produse si servicii ( "Site-ul " ), marca adere la regulile si regulamentele urmatoare. Prin accesarea site-ului va indica confirmarea si acceptarea acestor termeni si conditii.

1. PROPRIETATE SITE

Site-ul este detinuta si controlata de catre Bancpost sub licenta de la American Express. American Express Company si filialele si afiliatii sai ( " American Express " ) nu au nici o responsabilitate sau raspundere pentrusite-ul.

2. Legile si reglementarile

Accesul utilizatorului la si de utilizare a site-ului este supusa tuturor international aplicabil , federal , legile si reglementarile de stat si locale.

3. Drepturi de autor / MARCI

Marcile comerciale , logo-urile si marcile de servicii ( " Marci " ) afisate pe Site sunt proprietatea , respectiv , Bancpost , American Express si alte parti. Utilizatorii sunt interzise de la utilizarea oricaror marci pentru orice scop, inclusiv , dar nu limitat la utilizarea ca metatags pe alte pagini sau site-uri de pe World Wide Web fara a obtine acordul prealabil scris al Bancpost , American Express sau unei terte parti care ar putea detine marci , cum este cazul. Toate informatiile si continutul inclusiv programele software disponibile pe sau prin intermediul Site-ului ( " Continut " ) sunt protejate de dreptul de autor. Utilizatorilor le este interzisa modificarea , copierea , distribuirea , transmiterea , afisarea , publicarea , comercializarea, licentierea , crearea unor materiale derivate sau prin orice continut disponibil pe sau prin intermediul site-ului in scopuri comerciale sau publice.

4. Site-uri internet link-urilor si legat

Acest site poate sa includeti un link la alte site permitand utilizatorului sa iasa ACEST SITE ACCES MATERIAL terti sau prin aducerea MATERIAL TERTILOR in ACEST SITE PRIN HYPERLINK " invers " SI TEHNOLOGIA SCHELETE ( un " sit legat " ). NICI BANCPOST NOR American Express a la latitudinea ALTER , UPDATE , sau de controlcontinut pe un site legat. FAPTUL CA BANCPOST a oferit un link catre un site nu este o aprobare , autorizare, sponsorizare , sau afilierea CU PRIVIRE LA astfel de site , proprietarii sai , SAU FURNIZORII SAI. Exista riscuri inerente in bazandu-se pe UTILIZAREA , sau care extrage orice informatii gasite pe internet, si BANCPOST te indeamna sa va asigurati ca intelege aceste RISCURI inainte pe , FOLOSIREA , sau care extrage orice informatie de pe un site legat.

Bancpost interzice caching , link-uri neautorizate hypertext la site-ul si incadrarea de continut disponibil prin intermediul Site-ului. Bancpost isi rezerva dreptul de a dezactiva orice link-uri sau cadre neautorizate si Bancpost si American Express asumam nici o responsabilitate pentru continutul disponibil pe alte site-uri internet legate de alta decat propria lor site. Accesul la alte site-uri de internet legate de site-ul este pe riscul propriu al utilizatorului.

Utilizatorul ar trebui sa fie constienti de faptul ca site-urile legate pot contine reguli si reglementari , dispozitiile de confidentialitate , dispozitii referitoare la confidentialitate , de transmitere a dispozitiilor date cu caracter personal , precum si alte prevederi care difera de la prevederile furnizate pe site-ul. Nici Bancpost nici American Express este responsabil pentru astfel de prevederi , si isi declina in mod expres orice raspundere in legatura cu astfel de dispozitii.

5. FARA GARANTII

Tot continutul, produse si servicii pe site-ul , sau obtinute de la un site la care Site-ul SUNT LEGATE DE ( A " site legat " ) SUNT FURNIZATE "CA ATARE", FARA NICIUN FEL DE GARANTIE EXPRESA SAU IMPLICITA , INCLUSIV , DAR FARA LIMITA LA , GARANTIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE SI POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP , TITLU , NON - INCALCAREA , de securitate sau de precizie.

[ Altele decat cele cerute de legislatia aplicabila privind protectia consumatorilor, ] in niciun caz BANCPOST SAU American Express FI RESPONSABIL PENTRU ORICE pierderi sau daune cauzate de utilizarea unui utilizator asupra informatiilor obtinute prin intermediul site sau pe un site-uri, sau increderea utilizatorului de pe orice produs sau SERVICIUL OBTINUTE DE LA UN SITE LEGAT. Este responsabilitatea utilizatorului de a evalua precizia , TOTALITATEA SAU UTILITATEA ORICE OPINIE, SFAT sau alt continut disponibil prin intermediul SITE , sau obtinute de la un site legat. Va rugam sa consultati de profesionisti , dupa caz , cu privire la evaluarea oricarui aviz special , SFATURI , produs, serviciu , sau alt continut.

6. LIMITAREA RaSPUNDERII PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

Bancpost si American Express asumam nici o responsabilitate ( fie bazate in contract, prejudiciu , raspundere stricta sau altfel ) pentru orice daune directe , indirecte , incidentale , ulterioare sau speciale care decurg din sau in orice fel de accesul la sau utilizarea Site-ului , ( chiar daca Bancpost sau american Express ? au fost informati de posibilitatea unor astfel de daune ) , inclusiv raspundere asociata cu orice virusi care pot infecta computerul unui utilizator.

7. Confidentialitatea comunicatiilor UTILIZATOR

Cu exceptia cazurilor prevazute de lege , Bancpost va pastra confidentialitatea tuturor comunicatiilor utilizator care contin informatii de utilizator cu caracter personal si care sunt transmise direct la Bancpost. Textele trimise de un utilizator pe orice message board sau in orice camera de chat nu vor fi protejate ca fiind confidentiale. Mai mult Bancpost poate , fara raspundere de orice fel sau natura , utilizat si sa ofere informatii continute in orice astfel de posturi ( inclusiv orice idei , concepte , know- how sau alte drepturi de proprietate intelectuala ) la orice tert , inclusiv , dar nu limitat la societatea-mama , filialele si filialele sau la american Express pentru orice scop, si dupa cum considera adecvat Bancpost , sub rezerva dreptului aplicabil.

8. ANUNTURI

Nici Bancpost nici American Express este sub nici o obligatie de a revizui orice mesaje , informatii sau de continut ( " Comentarii " ), postat pe site-ul de catre utilizatori si isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere cu privire la orice astfel de postari. Fara a aduce atingere celor de mai sus , Bancpost mai din timp in timp, a monitoriza anunturile de pe site-ul si poate refuza sa accepte si / sau a elimina orice postari care contin :

  1. Orice material ilegal , daunator, amenintator , abuziv , de hartuire , defaimator , vulgar , obscen , profan , ura , rasial , etnic sau in alt mod de orice fel , inclusiv , dar fara a se limita la , orice material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal , da nastere la raspundere civila sau care incalca orice lege locala , de stat , national sau dreptului international.
  2. Reclame sau solicitari de orice fel.
  3. Mesajele postate de catre utilizatori imitat altii.
  4. informatii cu caracter personal , cum ar fi mesajele care declara numere de telefon , numere de securitate sociala , numere de cont , adrese sau referinte angajator.
  5. Mesajele de angajati non - purtatorul de cuvant al Bancpost sau American Express pretind ca vorbesc in numele Bancpost sau American Express si contine informatii confidentiale cu privire la Bancpost si / sau American Express.
  6. Mesajele care ofera descarcari neautorizate de informatii private sau drepturi de autor.
  7. Mai multe mesaje plasate in dosare individuale de acelasi utilizator retratarea acelasi punct.
  8. Scrisori in lant de orice fel.

9. Transmisie de date personale

Utilizatorul ia la cunostinta si este de acord ca, prin furnizarea Bancpost cu orice informatii de utilizator cu caracter personal sau de proprietate prin intermediul site-ului , utilizatorul consimte la transmiterea de astfel de informatii de utilizator cu caracter personal sau de proprietate de peste granitele internationale, necesare pentru procesarea in conformitate cu practicile standard Bancpost.

Utilizatorul ar trebui sa fie constienti de faptul ca site-urile legate poate contine transmiterea unor dispozitii date cu caracter personal , care difera de dispozitiile prevazute de prezentul. American Express nu este responsabil pentru astfel de dispozitii , si isi declina in mod expres orice raspundere in legatura cu astfel de dispozitii.

10. MODIFICaRI de normele si regulamentele

Bancpost isi rezerva dreptul de a revizui aceste reguli in orice moment si utilizatorilor sunt considerate a fi informat despre si legat de orice modificare a acestor reguli si regulamente.

11. incalcari de reguli si reglementari

Fiecare dintre Bancpost si rezervatie American Express dreptul de a solicita toate caile de atac disponibile la drept si de echitate pentru incalcarea acestor reguli si regulamente, inclusiv dreptul de a bloca accesul de la o adresa de internet special pentru asite-ului.

12. Acces la parola ARII PROTEJATE / SECURE

Accesul la si utilizarea de parola protejate si / sau zonele securizate ale site-ului este limitata la doar utilizatorilor autorizati. Persoane neautorizate care incearca sa acceseze aceste zone ale site-ului pot face obiectul urmaririi penale.

13. COMPETENTA / LEGALA

Utilizatorii acestui site sunt de acord sa se supuna legilor din Romania.Vizualizare Entităţi Corporative si Informaţii Importante, Principii si Reguli pentru Web Site, Mărci Inregistrate si Declaraţii de Confidenţialitate.
Drepturi de autor 1995-2005 American Express Company. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii prezentului site sunt de acord să se supuna termenelor si condiţiilor site-ului American Express.