Īn Romānia prin:
Privacy Statement

Declaratie de confidentialitate

 • Participantii sunt obligati sa respecte legile si normele in vigoare privind viata privata si / sau de protectie a datelor.
 • Participantii sunt incurajati sa utilizeze American Express pentru protectia datelor si Principii de confidentialitate, enumerate mai jos, ca un cadru in care sa isi dezvolte propriile orientari de confidentialitate.
 • Legile si reglementarile referitoare la protectia vietii private si a datelor pot diferi de la tara la tara, si Participantii sunt responsabili pentru a fi constienti de si aderarea la respectarea vietii private si de legile de protectie a datelor in toate tarile in care isi desfasoara activitatea licentiate, inclusiv, fara limitare, specific si prezentarile de informatii adecvate la Cardmembers ( clienti ) de colectare, utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Participantul trebuie sa faca clar ca declaratie de confidentialitate este emis de partener si in limba locala. Participantul trebuie sa furnizeze AXP confirmare scrisa de la Consiliul Local care declaratia de confidentialitate respecta intimitatea locale si legile de protectie a datelor.

American Express pentru Protectia Datelor si Principii de confidentialitate

 1. Collection : Vom colecta date cu caracter personal care este necesar si prin mijloace legale si corecte.
 2. Comunicarea si prelucrare : in cazul in care nu reiese din produsele sau serviciile pe care le cere sau natura relatiei dumneavoastra cu noi , va vom spune modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate si care companii din grupul american Express sunt responsabili pentru acea prelucrare. Vom procesa datele dumneavoastra personale in mod corect si numai in aceste scopuri ne- ati spus , in scopuri autorizate de catre tine sau permisa de legea aplicabila. in plus , s-ar putea obiecta la anumite tipuri de prelucrare permise in mod expres de legea aplicabila.
 3. Alegere : Noi oferim clientilor posibilitatea de a avea datele personale incluse sau scoase de pe listele folosite pentru comercializare in conformitate cu legea aplicabila. Aceasta include produse si servicii oferite de American Express si cele realizate in colaborare cu partenerii nostri de afaceri. Desigur, fiecare dintre afacerile noastre vor continua sa trimita clientilor informatii despre produsele sau serviciile pe care le primesc de la acea afacere.
 4. Calitatea datelor : Noi folosim tehnologia adecvata si practicile angajatilor bine definite pentru a prelucra datele dumneavoastra personale cu promptitudine si acuratete. Nu vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal mai mult decāt este necesar , cu exceptia cazurilor prevazute de legea aplicabila.
 5. Securitatea si confidentialitatea : Vom pastra datele personale confidentiale si limiteaza accesul la datele dumneavoastra personale pentru cei care au in mod special nevoie de ea pentru a desfasura activitatile lor de afaceri , cu exceptia dispozitiilor contrare din legislatia in vigoare. Ne referim la standardele din industrie si de a folosi masuri de securitate rezonabile administrative , tehnice si fizice pentru a proteja datele personale Impotriva accesului neautorizat , distrugerea , utilizarea , modificarea sau divulgarea. Avem nevoie de masuri de industrie standard de securitate a datelor de la aceste terte parti care sunt autorizate de noi sa prelucreze datele personale in numele nostru.
 6. Schimbul de date : Impartasim numai datele dumneavoastra personale cu terte parti in cazul in care este necesar pentru a va oferi produse sau servicii sau ca parte a naturii relatiei noastre cu tine , unde am informat anterior sau a fost autorizata de tine , in legatura cu noi eforturile de a reduce frauda sau activitati criminale , sau cum este permis de lege.
 7. Deschiderea si accesul la date : Daca va intrebati , va vom informa cu privire la modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal si drepturile si caile de atac aveti sub aceste principii. Puteti intreba cu privire la natura datelor cu caracter personal stocate sau prelucrate despre tine de American Express. Veti fi asigurat accesul cum este cerut de lege in tara dumneavoastra , indiferent de locul de prelucrare si stocare a datelor. Daca orice date inexacte sau incomplete , puteti solicita ca datele sa fie modificate.
 8. Transfer international : in cazul in care nu reiese din produsele internationale sau serviciile pe care le cere sau natura relatiei dumneavoastra cu noi , va vom informa daca datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in afara tarii dumneavoastra si sa se asigure ca astfel de transfer se efectueaza numai in conformitate cu legislatia aplicabila. indiferent de unde este transferat datele personale , datele dumneavoastra personale este protejat de aceste principii.
 9. Responsabilitate : Fiecare societate din Grupul American Express si angajatii acestora pot prelucra datele dumneavoastra personale numai in conformitate cu aceste principii. Ne desfasuram formare si recenzii ale respectarii noastre cu aceste principii. Angajatii care incalca aceste principii pot fi obiectul unor masuri disciplinare , pāna la si inclusiv concedierea. Angajatii trebuie sa raporteze incalcarea acestor principii , si pot face acest lucru la managerii lor sau manageri de resurse umane , pentru a ofiter de conformitate unitatea lor de afaceri , la departamentul juridic , la Oficiul de confidentialitate sau la Biroul Ombudsmanului companiei.
 10. Responsabilitate : Puteti aplica aceste principii in tara dumneavoastra fata de orice companie din grupul American Express , care este responsabil pentru datele dumneavoastra personale , ca un al treilea beneficiar parte contractuala la aceste principii. Daca aveti o plāngere pe care le-am incalcat aceste principii si au incercat cu buna credinta pentru a rezolva plāngerea prin procesul nostru de servicii pentru clienti sau proces de reclamatii angajat , dar plāngerea nu a fost rezolvata de catre noi intr-o perioada rezonabila de timp , atunci s-ar putea impune aceste principii Impotriva noastra. Daca va plāngere la autoritatea locala de protectie a datelor si a autoritatii de protectie a datelor constata ca le-am incalcat aceste principii , vom respecta concluziile autoritatii de protectie a datelor , dar ne rezervam dreptul de a contesta sau contesta aceste constatari. Aceste principii nu afecteaza drepturile care le au in conformitate cu legislatia aplicabila , cerintele de catre autoritati de reglementare de protectie a datelor , sau orice alt tip de acord care ar putea avea cu noi.Vizualizare Entităţi Corporative si Informaţii Importante, Principii si Reguli pentru Web Site, Mărci Inregistrate si Declaraţii de Confidenţialitate.
Drepturi de autor 1995-2005 American Express Company. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii prezentului site sunt de acord să se supuna termenelor si condiţiilor site-ului American Express.