În România prin:
BUSINESS

DEZVOLTĂ-ȚI AFACEREA PRIN ACCEPTAREA CARDURILOR DE CREDIT AMERICAN EXPRESS®

BENEFICIILE ACCEPTĂRII CARDURILOR AMERICAN EXPRESS®

Acceptarea cardurilor American Express® vă deschide noi oportunități de dezvoltare a afacerii dumneavoastră prin creșterea numărului de clienți cu potențial ridicat de cumpărare și prin beneficiile pe care vi le oferă statutul de partener American Express®.

American Express® este partenerul ideal pentru afacerea dumneavoastră din mai multe considerente:

  • programele speciale de discounturi si servicii dedicate incurajează posesorii cardurilor de credit American Express® să cheltuiasca mai mult decat posesorii altor carduri
  • beneficiați de expunere in fața milioanelor de posesori American Express® din intreaga lume si atrageți noi clienți, prin promovarea afacerii dumneavoastră prin programul de oferte si discounturi speciale American Express® Selects.
  • aveți posibilitatea atragerii de clienți importanți prin expunerea materialelor promoționale American Express®, insemne ale recunoașterii calității produselor si serviciilor oferite
  • aveți oportunitatea de a stabili o legatură cât mai apropiată cu clienții dumneavoastră și să le dezvoltați loialitatea pentru produsele si serviciile oferite, prin poziționarea de mesaje dedicate în extrasele de cont trimise lunar posesorilor de carduri

Pentru a deveni acceptant American Express® sau a afla mai multe informații mergeți la cea mai apropiată unitate Bancpost, sau simplu, sunați la 0800 800 228 si veți pus in legatură directă cu unul dintre reprezentanții noștri.


Vizualizare Entităţi Corporative si Informaţii Importante, Principii si Reguli pentru Web Site, Mărci Inregistrate si Declaraţii de Confidenţialitate.
Drepturi de autor 1995-2005 American Express Company. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii prezentului site sunt de acord să se supuna termenelor si condiţiilor site-ului American Express.