În România prin:
Despre companie

Despre companie

American Express este o companie de servicii la nivel mondial , oferind clientilor cu acces la produse, intuitii si experiente care Imbogatesc viata si de a construi afaceri de succes. Un lider in plata la nivel mondial, American Express este cel mai mare emitent de carduri de volumul de cumparare si opereaza o retea la nivel mondial , care proceseaza milioane de tranzactii comerciale de zi cu zi. American Express ofera cea mai larga gama de solutii de plata, gestionarea cheltuielilor si de calatorie pentru consumatori, intreprinderi mici , companiile mijlocii si mari corporatii.

Prin divizia sa de Servicii de retea, American Express gestioneaza relatiilecompaniei cu carte de - emiterea si comerciale dobândirea partenerii de afaceri din intreaga lume. Formata in 1997, divizia de servicii Reteaua de American Express invita bancile Selectati si alte institutii de a emite carduri de credit si de credit pe Express reteaua globala comerciant american. Prin construirea asupra activelor cheie American Express" are ca scop sa devina reteaua globala de alegere pentru institutiile terte interesate in crearea unei afaceri de inalta calitate de carduri de plata.

Bancpost a aderat la Express Reteaua americana in 2006. Conform acordului cu American Express, Bancpost este autorizat sa emita anumite carduri American Express si inscrieti-va comercianti pentru a accepta americani Operatiunile cu card Express din România. Bancpost este responsabil pentru toate aspectele legate de produsele American Express se emite sub licenta de la American Express.Vizualizare Entităţi Corporative si Informaţii Importante, Principii si Reguli pentru Web Site, Mărci Inregistrate si Declaraţii de Confidenţialitate.
Drepturi de autor 1995-2005 American Express Company. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii prezentului site sunt de acord să se supuna termenelor si condiţiilor site-ului American Express.